Præsentation af bestyrelsesmedlemmerne

Forening og Museum ledes af en bestyrelse på 5 personer,der vælges på foreningens ordinære generalforsamling, der finder sted i årets første kvartal.  Bestyrelsen konstituerer sig selv umiddelbart efter generalforsamlingen.
Desuden vælges 2 bestyrelsessuppleanter. Suppleanterne deltager i bestyrelsesmøderne, dog uden stemmeret.


Bestyrelsen ser  - pr 30. marts 2022 - sådan ud :

Formand: Poul Fuglsang
    Ansat i Danmarks Radio, TV, som tekniker november 1959 og gået på efterløn december 1999. Først tilknyttet linkgruppen og derefter TV-bånd på Radiohuset (service, optagelse, redigering og udsendelse). I en periode EV og NV økonomi. I ca. 10 år leder af udsendelsesdepotet herunder DRs videobåndarkiv. Områdeleder i BF-området ligeledes i 10 år og sluttede som medarbejdende leder af NOSTALGOTEKET, der forestod overspilning af 2" videobånd.
Næstformand: Lars Blücher
Kasserer: Robert Müller
Bestyrelsesmedlem: Flemming Olsen
Bestyrelsesmedlem: Nils Lind Petersen

Suppleanter:
Jørgen Dorph Petersen
Erling AndersenBestyrelsen har ikke særlige museale forudsætninger, men har en meget stor interesse i at sikre, at eftertiden kan se, hvordan udviklingen fra Valdemar Poulsens buegenerator til udsendelse af radiobølger til nutidens radio- og tv-produktionsteknik har været.

Vi har alle været ansat i DR i en årrække.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.09 | 17:21

tak for henvendelsen, beklager ikke at kunne hjælpe, vi har henvendt os til den vi håbede kunne hjælpe, men med negativt resultat. mvh DR museum

...
13.09 | 16:03

Jeg håber I kan hjælpe. Da jeg har købt en ældre NP 2112.2.i mikser,har tilhørt DR. der var dog ingen strømforsyning med. Har I manual eller bedre en forsyning?

...
29.08 | 21:30

1000 tak. Så én dansk og to engelske. Og Ruhe var ikke blandt de store danske der i slutningen af 1961. Mange tak.

...
29.08 | 20:51

Erik fortsætter:   Konceptet blev aldrig populært hos Fonas sælgere og serviceteknikere p.g.a den ringe kvalitet. mvh DR Museum

...
Du kan lide denne side